Wizualizacje 3D

Jak pokazać produkt, który mam ...na razie tylko w głowie?  Wizualizacja 3D to idealne rozwiązanie.

W przypadku, gdy musisz swojemu Klientowi przedstawić produkt, który w rzeczywistości nie jest jeszcze stworzony (masz pomysł na nową linię produktów, opakowań itp.) lub nie jest w pełni gotowy (np. trwa budowa osiedla domków jednorodzinnych) możesz go przedstawić w formie wizualizacje 3D.

Wykonanie fizycznej makiety czy wykonanie serii próbnej produktu może okazać się bardzo nieopłacalne a czasami wręcz niemożliwe. Stworzenie wirtualnego obiektu pozwala przedstawić Klientowi Twój pomysł w możliwie szybki oraz ekonomiczny sposób. Wizualizacje 3D wykonujemy na podstawie dostarczonych planów architektonicznych, technicznych ale również na podstawie szkiców, zdjęć. Efekt końcowy to realistyczna wizualizacja, pozwalająca obejrzeć obiekt z wielu ujęć. Możliwe jest też wykonanie wirtualnego spaceru wokół lub wewnątrz niego. Co również istotne - taki wirtualny produkt w łatwy sposób prześlesz swojemu kontrahentowi mailem lub umieścisz go na stronie www.

Zapraszamy do współpracy - w szczególności producentów oraz deweloperów.

wizualizacje produktów
wizualizacje mebli