Reklama drukowana

Dobrze zrobiona ma intrygować a nie irytować  ...reklama drukowana

Wszelkiego rodzaju druki firmowe i reklamowe - m. in. ulotki, papiery firmowe, wizytówki, plakaty, ofertówki są skutecznym nośnikiem informacji o firmie i jej ofercie.

Wiemy, jak wiele zależy od pomysłu na reklamę, a pomysłów mamy wiele. Jednak sama idea nie wystarczy. Należy ją jeszcze prawidłowo przygotować pod wymogi profesjonalnego druku - w przeciwnym razie nie tylko nie spełni powierzonej misji, ale co najwyżej stanie się surowcem wtórnym.

Dokładamy wszelkich starań, by przygotowane projekty posiadały parametry zgodne z wymogami współczesnego druku. Wiemy również, jak unikać wielu pułapek związanych z procesami prepress. Oprócz druków małoformatowych zajmujemy się również reklamą wielkoformatową - projektujemy i wykonujemy banery, siatki mesh, oklejenia witryn, systemy prezentacyjne (np. rollupy, ścianki pop’up). Efekt końcowy naszych starań to dostarczone Klientowi najwyższej jakości druki.

Reklama drukowana. Ulotki wydrukowane dla firmy Voltea.
Proces przygotowywania reklamy na potrzeby druku.
Reklama drukowana. Przygotowaliśmy foldery reklamowe dla firmy Ford Gołębieski.
Reklama drukowana. Zaprojektowaliśmy ulotki dla Centrum Medycznego Gamma.
Reklama drukowana. Projekt ulotki dla firmy B4Internet.
Reklama drukowana. Projekt rollupu reklamowego dla firmy Otosonica/
Reklama drukowana. Seria plakatów reklamowych Toyota.