Grafika reklamowa

„Jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów”

Zadziwiające jak to stare chińskie przysłowie trafnie odnosi się do naszych czasów. Żyjemy w epoce obrazkowej, atakowani z każdej strony mniej lub bardziej kolorowymi reklamami. Dlatego, aby Klient zauważył właśnie Twój produkt czy usługę, musisz przykuć jego uwagę czymś szczególnym.

Wzbogacimy Twój przekaz reklamowy atrakcyjnym obrazem.

Stworzone dla Ciebie projekty graficzne i grafika reklamowa będą szczególne, wyróżniające się i zachwycające.
Jak to zrobić? Poprzez dużą dawkę estetyki (nawet i w minimalistycznych projektach), pomysłowość, odrobinę humoru, odpowiedni dobór środków wyrazu do grupy docelowej odbiorców. Ty masz produkt, my mamy talent - to musi się udać:)

Co konkretnie jesteśmy w stanie dla Ciebie zrobić?

• wykonamy grafiki ilustrujące Twój produkt lub usługę,
  • stworzymy ilustracje do książki lub infografiki do Twojego raportu,
  • zaprojektujemy okładkę katalogu lub stronę tytułową prezentacji,
  • wykonamy fotoretusz i fotomontaż zdjęć Twoich produktów,
  • stworzymy grafikę w technice 3d, 2d, grafikę imitujące techniki malarskie,
  • wszystko co wymaga „ręki i oka” grafika.

Już teraz możesz możesz zamówić niezobowiązująca ofertę dot. opracowania grafiki reklamowej:

Proszę przesłać mi niezobowiązującą ofertęzaprojektowania grafiki reklamowej

grafika reklamowa - projekt maskotki firmowej
grafika reklamowa - baner Cameleon
grafika reklamowa
grafika reklamowa - tatuaż
grafika reklamowa - projekt witryny sklepowej
grafika reklamowa wektorowa
grafika reklamowa - ikonki, infografika
grafika reklamowa - projekt graficzny prezentacji

Dobra grafika reklamowa w 3 prostych krokach:

rozpoznanie potrzeb Klienta

1. Powiedz jakie masz życzenie

- najlepiej jeśli nam opiszesz mailowo lub opowiesz podczas rozmowy telefonicznej, jaki projekt potrzebujesz, gdzie i w jaki sposób chcesz go używać, przedstawisz swoje oczekiwania, swoją wizję grafiki. Im więcej otrzymamy wytycznych tym precyzyjniej dopasujemy zarówno ofertę jak i sam projekt graficzny. Jak już będziemy wiedzieli co możemy dla Ciebie zrobić, przedstawimy - mamy nadzieję - Superatrakcyją Ofertę.

projektowanie

2. Twórczy szał
...szkice, kleksy i wielkie wizje

Proces twórczy najczęściej zaczynamy od niekształtnych plam ...zawsze któryś z nas rozleje kawę. Po kawie pojawiają się pomysły i pierwsze nieśmiałe szkice ...stopniowo kreski stają się pewniejsze, mocniejsze ...w końcu łapiemy kierunek, pojawiają się kolory, detale ...kurcze jakie to ładne:) Problem polega na tym, że Klient nie zamawiał drobiu ...tworzymy od nowa. Kolejne kawy, kolejne szkice ..po 3 kawach mamy już całkiem odlotowe wizje ...w końcu mamy się czym pochwalić. Pełni samozachwytu wysyłamy do Ciebie projekt i czekamy na burzę braw ...no może chociaż na uwagę typu "jest ok... ale...".

dopracowywanie projektu

3. „Dajcie mi tu więcej światła”
- dopieszczanie projektu

Projekt podoba się już nie tylko nam, ale co ważne - również Tobie ...chcesz jeszcze się upewnić czy będzie odpowiadał Twoim Klientom ...chciałbyś jeszcze sprawdzić czy nie lepiej jeśli zmienimy kolorystykę, czcionkę lub zmniejszymy jakiś element...nie ma problemu. Chcemy abyś miał 100% pewność że dokonałeś dobrego wyboru, byś już wkrótce mógł się nim pochwalić.

Każde zlecenie opracowania grafiki reklamowej jest dla nas wyzwaniem ale również i miłym obowiązkiem, gdzie możemy wykazać się odrobiną fantazji i talentu. Dlatego też staramy się nie korzystać z szablonowych rozwiązań ale dać coś od siebie - tak by każdy projekt był indywidualny, niepowtarzalny, intrygujący. Zachęcam Ciebie byś powierzył właśnie nam opracowanie grafik, a my będziemy starali się by zyskały one Twoje oraz Twoich Klientów uznanie. Zapraszamy do kontaktu.